POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji

Spletno stran znamza5.si (v nadaljevanju spletna stran) upravlja MAT.S, Spletno izobraževanje in druge storitve, Urška Mataln s.p, Prušnikova ulica 44, 2000 Maribor (v nadaljevanju ponudnik/podjetje).

Vsak kupec in uporabnik spletne strani se je dolžan seznaniti s pogoji uporabe in nakupa. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku oddaje spletnega naročila.

Podatki o podjetju

PODJETJE: MAT.S, Spletno izobraževanje in druge storitve, Urška Mataln s.p.

NASLOV: Prušnikova ulica 44, 2000 Maribor

DAVČNA ŠTEVILKA: 67121454

MATIČNA ŠTEVILKA: 8025304000

TRR (odprt pri banki Delavska hranilnica d.d.): SI56 6100 0001 7538 723

Nisem davčni zavezanec. DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. Člena ZDDV.

Kontaktni podatki

MAIL: info@znamza5.si

SPLETNA STRAN: znamza5.si

TELEFON: 070/153-255

Pravice intelektualne lastnine

Vsebina spletne strani znamza5.si je zaščiteno avtorsko delo. Vse pravice nad dokumenti na strani znamza5.si so pridržane. Posredovanje vsebin, reprodukcija ali distribuiranje po delih ali v celoti na kakršenkoli način in na kateremkoli mediju, javna priobčitev ali predelava ali druga uporaba avtorskega dela ali njegovih delov ni dovoljena brez pisnega dovoljenja avtorja.

Vsebino spletne strani sme uporabnik uporabljati le za osebne in nekomercialne namene. Vsaka kršitev se obravnava v skladu z Zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah.

Ponudba dostopov in cene

Zaradi narave poslovanja prek spleta se ponudba in cene na strani znamza5.si občasno ažurirajo in spreminjajo. Cena je enaka tako za registrirane člane kot za goste spletne strani. Cene in ostale ugodnosti (popusti, darila, nagrade,…) veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Popusti se med seboj ne seštevajo, razen kadar je to izrecno navedeno.

Naročilo in cene

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je na spletni strani sklenjena v trenutku, ko ponudnik kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o potrditvi njegovega naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

Cene dostopov so objavljene na spletnem mestu znamza5.si. V primeru izredne ponudbe upoštevamo dogovorjeno ceno ob izstavitvi računa. Cene izdelkov in poštnine so v evrih (EUR). DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV (nisem davčni zavezanec).

Račun (potrdilo o plačilu) ter dostop do kupljenih vsebin prejme uporabnik takoj ali najkasneje v roku 8 delovnih dni od prejema nakazila na naveden elektronski naslov. Računov ne pošiljamo po pošti, razen če to izrecno želite in zahtevate. V tem primeru to sporočite na elektronski naslov urska@znamza5.si.

Načini plačila

Plačilo je možno po predračunu (UPN nalogu) na račun podjetja ali s Paypalom na račun podjetja.

Kode za popust

Koda za popust oziroma promocijska koda prinaša različne ugodnosti pri nakupu dostopa na spletni strani znamza5.si. Aktivno kodo najdete na naslovni strani oglasnega sporočila, v elektronskem sporočilu ali drugih medijih. Koda prinaša različne ugodnosti, od različnih darilc do popustov. Vsakršna koda je vedno časovno omejena, izkoristiti pa se mora v omejenem določenem roku, sicer je neveljavna.

Uporaba kode za popust:
• Izberite dostop, ki ga želite kupiti in ga dajte v košarico.
• V košarici v okence ”koda kupona” vpišete kodo za popust in kliknete gumb ”unovči kupon”.
• Za en nakup je možno uveljaviti le eno kodo za popust.
• Ko vpišete kodo za popust, se vrednost kode za popust avtomatsko odšteje od cene vašega naročila. Ostane znesek, ki ga je potrebno še poravnati.

Postopek nakupa

Na spletni strani znamza5.si si izberite želen dostop in kliknite na povezavo “Dodaj v košarico”. Sistem vas bo avtomatsko preusmeril na stran košarice.  Če želite zaključiti nakup kliknite na povezavo “Nadaljuj na blagajno” in sistem vas pripelje na zaključek nakupa. Za dokončanje naročila morate izpolniti potrebna polja: Ime, Priimek, Naslov in E – poštni naslov. Izbrati morate še način plačila in potrditi, da se strinjate s pogoji poslovanja. Naročilo potrdite s klikom na gumb “Kupite sedaj”.

Pravica do odstopa v primeru nakupa digitalnih vsebin

Vračilo digitalnih produktov ni mogoče. V primeru naročila digitalnih produktov (e-knjig, e-vadnic in e-seminarjev in drugih digitalnih produktov), ki se ne dostavijo na otipljivem nosilcu podatkov, uporabnik v skladu s 13. točko petega odstavka 43. č člena ZVPot s klikom na te pogoje izrecno soglaša, da ponudnik v odstopnem roku iz 43. č člena ZVPot, ki začne teči z dnem sklenitve pogodbe, začne z opravljanjem naročene storitve. Uporabnik se s klikom na te pogoje hkrati tudi strinja, da s podanim soglasjem za začetek opravljanja storitev izgubi pravico do odstopa od pogodbe (13. točka petega odstavka 43. č člena ZVPot).

Odgovornost ponudnika

Ponudnik se bo potrudil po najboljših močeh zagotavljati točne in ažurne podatke, ker pa se vsebina pogosto spreminja, si pridržujemo pravico spreminjanja vsebine in dopuščamo možnost napak pri vnosu podatkov. Za morebitno škodo, ki bi utegnila nastati zaradi netočnosti podatkov na spletni strani ne odgovarjamo.

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo, dodamo ali odstranimo vsebino spletne strani.

Praviloma ponudnik omogoča dostop za uporabo vse dni na leto, 24 ur na dan, razen kadar gre za krajše ustavitve zaradi tehničnih razlogov. V primeru, da gre za daljše ustavitve ob večjih tehničnih posegih bo ponudnik poskrbel, da bodo uporabniki o motnjah obveščeni do tri dni pred začetkom del.

Ponudnik ni odgovoren za slabo delovanje ali nedelovanje spletne strani zaradi motenj ali nedelovanja internetnega omrežja, motnje delovanja spletne strani, ki so posledica višje sile, izgubo dobička ali poslovno škodo, ki bi lahko ali je nastala kot posledica napačnega delovanja ali nedelovanja spletne strani. Se bomo pa vedno trudili vse nevšečnosti odpraviti v najkrajšem možnem času.

Odgovornost uporabnika

Uporabnik spletne strani se obvezuje, da je ne bo uporabljal za nezakonite ali pogojem poslovanja nasprotujoče si namene. Spletne strani ni dovoljeno uporabljati na način, ki bi jo lahko poškodoval, onemogočil, preobremenil ali ji škodil.

Uporabniškega imena in gesla ni dovoljeno deliti z nikomer. Do vsebin spletne strani lahko dostopa z enim uporabniškim imenom le en uporabnik. Če pride do prijave z več naprav hkrati gre za sum zlorabe gesla, zato je dostop do računa onemogočen, dokler se zadeva ne razreši. Če se sum potrdi, si pridržujemo pravico do ukinitve računa.

Uporabnik se zavezuje, da ne bo posegal v delovanje spletne strani z vdorom v sistem – in tako nameščal viruse, zbiral podatke in izvajal podobna zlonamerna dejanja.

Če ugotovimo kršitev teh pravil ali drugih pogojev poslovanja, lahko uporabniški račun ali vsebino ukinemo brez predhodnega obvestila.

Način dostopa

Do spletnih zapiskov lahko dostopajo registrirani uporabniki, ki imajo uporabniško ime in geslo. Uporabnik dobi uporabniško ime in geslo ob nakupu dostopa.

Dostop je omejen na toliko časa, kot je navedeno ob posameznem paketu.

Uporabnik sam odgovarja za varnost svojega uporabniškega imena in gesla. Ponudnik ne odgovarja za kakršnokoli škodo povzročeno zaradi zlorabe gesla oziroma nepooblaščene rabe posameznega uporabniškega računa.

Varovanje osebnih podatkov

Več o varovanju osebnih podatkov najdete tukaj – VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Pritožbe

Ponudnik ne daje nobenega jamstva, da bo uporabnik s pomočjo ponudnikovih vsebin in informacij dosegel želeni cilj ali namen oziroma da bo uporabnik s pomočjo ponudnikovih vsebin in informacij pri poslu ali opravilu, pri katerem ali v zvezi s katerim jih bo uporabil, dosegel želeni uspeh. Z naše strani prejme uporabnik ves potreben material, pomoč, podporo in znanje za dosego zastavljenih ciljev, odgovornost za dosego pa nosi uporabnik sam.

Uporabnik lahko morebitne ugovore, pripombe, zahtevke in izjave, ki izvirajo iz pogodbenega razmerja s ponudnikom, pošlje pisno na zgoraj naveden naslov ali na mail: info@znamza5.si.

Reševanje sporov

Stremimo k temu, da ste uporabniki zadovoljni z vsemi našimi storitvami na vseh nivojih. Kakršnekoli spore ali nevšečnosti želimo reševati sporazumno in na pozitiven način. Vedno bomo upoštevala vaša mnenja in pritožbe. Verjamemo v kvaliteto svojih storitev, zato bomo v primeru nezadovoljstva storili vse, kar je v naši moči, da boste zadovoljni. Spore najraje rešujemo na miren način in brez vpletanja pravnih organov. V primeru, da to ni mogoče, je za to pristojno okrajno sodišče.

Maribor, 28.5.2019

Scroll to Top